Dyer me shinë rrëshqitëse

Projekti me i ri nga fensterbau. Dritare PVC te punuara me materialet me cilesore.

Geneo

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional. GE gjithashtu ka vërtetuar kursimin e energjisë NEO me vlera të izolimit termik sipas madhësisë standarde të shtëpive pasive.

Synego

Ashtu si dritaret dhe dyert e përparme SYNEGO, shinat rrëshqitëse që i shoqërojnë, ofrojnë gjithashtu mbrojtje të shkëlqyer kundër hyrjes me forcë. Dritare PVC

Share në rrjete sociale

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *