Materialet me te mira PVC

Materialet me te mira PVC. Dritare te punuara nga Fensterbau. Per me shume na ndiqni

Dritare dhe dyer me PVC

PVC: e qëndrueshme, rezistente ndaj motit dhe pa nevojë për mirëmbajtje

Formësim i shkëlqyeshëm, liri absolute dizajni dhe raport optimal çmim-performancë, të gjitha këto tregojnë se dritaret dhe dyert e prodhuara me PVC kanë cilësi të lartë. Ne gjithashtu i pajisim profilet tona me një sipërfaqe shumë të veçantë: veshje me definicion të lartë.

Kjo sipërfaqe shtesë e lëmuar nuk mban shumë papastërti dhe pastrohet lehtë. Po ashtu mirëmbajtja e dritareve dhe dyerve kryhet në shumë pak kohë: Një herë në vit hidhni një pikë vaj gatimi dhe mbylljet me silikon.

Materialet me te mira PVC
Dritare SYNEGO
Sistemi PVC me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 0.94 W/m²K
Dritaret SYNEGO janë zgjidhja më e mirë për klientët e ndërgjegjshëm për konsumin e energjisë. Përveç vlerës Uf deri në 0,94 W/m²K, sistemi e ka treguar veten përmes kursimit që ofron dhe varianteve të shumanshme të dizajnit.
Dyer të jashtme SYNEGO
Sistemi i profileve me thellësi 80 mm dhe vlerë Udderi në 0.82 W/m²K
Të projektuar për pajisje me klasën e rezistencës deri në RC3, dyert kryesore SYNEGO ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër hyrjes me forcë. Me izolimin termik, izolimin e lartë akustik, qëndrueshmërinë dhe gamën e gjerë të ngjyrave, këto dyer kryesore plotësojnë gjithashtu kërkesat e larta të pronarëve të ndërtesave.
Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO
Sistemi i profileve me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K
Ashtu si dritaret dhe dyert e përparme SYNEGO, shinat rrëshqitëse që i shoqërojnë, ofrojnë gjithashtu mbrojtje të shkëlqyer kundër hyrjes me forcë.

Share në rrjete sociale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *