Informacione për ju

Dritare PVC REHAU

FENSTERBAU

Distributor i licensuar nga REHAU për Shqipërinë. Të gjitha materialet janë importuar nga Gjermania për tregun vendas.

Disa nga shërbimet tona

Përmirësimi i rezistencës termike të kornizës mund të kontribuojë në efikasitetin e përgjithshëm të energjisë të një dritareje, veçanërisht shkallën e humbjes.

Dimensioni i ri i mrekullueshëm i dritareve

Të rejat e fundit

Materialet me te mira PVC

Formësim i shkëlqyeshëm, liri absolute dizajni dhe raport optimal çmim-performancë, të gjitha këto tregojnë se dritaret dhe dyert e prodhuara me PVC kanë cilësi të lartë. Ne gjithashtu i pajisim profilet tona me një sipërfaqe shumë të veçantë.

Dyer me shinë rrëshqitëse

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional.

Dritare te punuara

Dritare te punuara PVC

Dritare te punuara nga fensterbau. Dritare villa. PVC Fensterbau.al Material i teknologjisë së lartë për stabilitet maksimal pa përforcime çeliku