Dyer të jashtme GENEO

Sistemi Premium me thellësi 86 mm dhe vlerë Ud
deri në 0.54 W/m²K

Sistemi ynë GENEO premium mund të përdoret në 90% të të gjitha rasteve pa përforcime çeliku dhe në këtë mënyrë pa ura termike. Dera kryesore GENEO, e kombinuar me module termike dhe një panel të derës së përparme me trashësi deri në 53 mm, arrin një vlerë Ud deri në 0.51 W/m²K.

Të dhëna teknike 
Gjerësia e kornizës/ shiritit ballor169 mm

Gjerësia e pragut/shiritit

127 mm (lartësia e pragut 20 mm)
Thellësia86 mm
Numri i dhomave6
Trashësiamaksimale 53 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues, 1 izolim qendror
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur

 

Karakteristikat 
Izolimi termik Ud0,54 W/m²K
Vlera e izolimit akustikVlera e izolimit akustik
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)3

 

Dyer të jashtme SYNEGO

Sistemi i profileve me thellësi 80 mm
dhe vlerë Udderi në 0.82 W/m²K

Të projektuar për pajisje me klasën e rezistencës deri në RC3, dyert kryesore SYNEGO ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër hyrjes me forcë. Me izolimin termik, izolimin e lartë akustik, qëndrueshmërinë dhe gamën e gjerë të ngjyrave, këto dyer kryesore plotësojnë gjithashtu kërkesat e larta të pronarëve të ndërtesave.

 
Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor174 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës136 mm (lartësia e pragut 20 mm)
Thellësia80 mm
Numri i dhomave7/5
Trashësiamaksimale 51 mm
Sisteme izolimiAD: 2 izolues ndalues
MD: 2 izolues ndalues, 1 izolim qendror
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur

 

Karakteristikat      
Izolimi termik Uf1,2 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B2
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)4A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4

 

Dyer me shinë rrëshqitëse GENEO

Sistemi Premium me thellësi 86 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional. GE gjithashtu ka vërtetuar kursimin e energjisë NEO me vlera të izolimit termik sipas madhësisë standarde të shtëpive pasive.

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës/kuadros ballore169 mm
Thellësia e kornizës/ kuadros203 mm / 86 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 53 mm
Madhësia e shinës rrëshqitësemaksimale 300 cm x 270 cm (B x H)
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat 
Izolimi termik Uf            1,30 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 43 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B3
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4

Dyer me shinë rrëshqitëse SYNEGO

Sistemi i profileve me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Ashtu si dritaret dhe dyert e përparme SYNEGO, shinat rrëshqitëse që i shoqërojnë, ofrojnë gjithashtu mbrojtje të shkëlqyer kundër hyrjes me forcë.

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / kuadros ballor103 mm
Thellësia e kornizës/ kuadros190 mm / 80 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 51 mm
Madhësia e shinës rrëshqitësemaksimale 300 cm x 260 cm (B x H)
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur
Karakteristikat      
Izolimi termik Uf1,30 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 43 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B3
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4