Dritare dhe Dyer Geneo (RAU-FIPRO)

Sistemi premium i përforcuar me fibra me një thellësi instalimi prej 86 mm dhe një vlerë Uf deri në 0.79 W / m²K

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS. Në këtë mënyrë GENEO arrin pikën më të lartë Uf deri në 0.79 W / m²K pa ura termike dhe zvogëlon konsumin e energjisë deri në 76%.

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor99 mm deri në 179 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës110 mm deri në  214 mm
Thellësia86 mm
Numri i dhomave

6 (dhomat funksionale mund te
përdoren individualisht)

Trashësiamaksimale 53 mm
Sisteme izolimi

2 sisteme izolimi, 1 izolim qendror,
1 shirit pasiv në qendrën e shtëpisë në GENEO PHZ

Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët,
gjysmë krah me krah të dizajnuar

Karakteristikat      
Izolimi termik Uf0,79 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw = 47 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)9A
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)4
Operatorët (EN 13115)2

 

Dritare dhe Dyer SYNEGO

Sistemi PVC me thellësi prej 80 mm dhe vlerë Uf deri në 0.94 W/m²K

Dritaret SYNEGO janë zgjidhja më e mirë për klientët e ndërgjegjshëm për konsumin e energjisë. Përveç vlerës Uf deri në 0,94 W/m²K, qe siguron nje kursim te ndjeshem te energjise, sistemi që ofron dhe variante të shumanshme të dizajnit dhe ngjyrave.

Të përgjithshme
 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor94 mm deri në 175 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës114 mm deri në 218 mm
Thellësia80 mm
Numri i dhomave7/6
Trashësia maksimale51 mm
Sisteme izolimiAD: 2 izolues ndalues
MD: 2 izolues ndalues,
1 izolim qendror
Dizajn profiliKrahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët
Karakteristikat
 
Izolimi termik Ufderi në 0,94 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 47 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)2

Dritare dhe Dyer Euro-Dizajn 70

Sistem i dritareve me thellësi 70 mm

Sistemi ynë i dritareve Euro-Dizajn 70 i ofron klientëve tuaj një gamë të gjerë opsionesh dizajni. Falë thellësisë 70 mm, është gjithashtu tërësisht i përshtatshëm për ndërtesat e vjetra

Thellësia70 mm
Izolimi termik Ufderi në 1.3 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)RC2

Dritare me Brillant Design

Sistemi PVC me thellësi prej 70 mm dhe vlerë Uf deri në 1.3 W/m²K

Me thellësi prej 70 mm dhe gamë të gjerë të opsioneve të projektimit, dritaret e shkëlqyera të projektuara janë të përsosura për rinovimin e ndërtesave të vjetra.

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor88 deri në 177 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës124 mm deri në 220 mm
Thellësia70 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 41 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues
Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët

 

Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në  1,3 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)1

Dritare SYNEGO NL

Sistemi PVC me pamje tradicionale prej druri me thellësi prej 120 mm

Dritaret SYNEGO nuk janë në asnjë mënyrë inferiore ndaj dritareve prej druri, madje i tejkalojnë ato sa i përket jetëgjatësisë.

Të përgjithshme 
Gjerësia e kornizës / shiritit ballor88 deri në 177 mm
Gjerësia e mekanizmit mbyllës124 mm deri në 220 mm
Thellësia70 mm
Numri i dhomave5
Trashësiamaksimale 41 mm
Sisteme izolimi2 izolues ndalues
Dizajn profili

Krahë me sipërfaqe të zhvendosur,
gjysmë krah me krah të rrumbullakët

 

Karakteristikat      
Izolimi termik Ufderi në  1,3 W/m²K
Vlera e izolimit akustikRw deri në 45 dB
Rezistenca ndaj vjedhjeve (EN 1627)deri në RC3
Rezistenca ndaj erës (EN 12210)B5
Papërshkueshmëria ndaj shiut me erë (EN 12208)9A
Përshkueshmëria e ajrit (EN 12207)4
Operatorët (EN 13115)1