Dyer dhe dritare PVC nga kompania REHAU

Distributor i lecensuar nga REHAU për Shqipërinë. Të gjitha materialet janë importuar nga Gjermania për tregun vendas.

3K+

dritare
te shitura

2K+

dyer
te shitura

5K+

porosi të ndryshme

Të perzgjedhura

Projektet e fundit

Materialet me te mira PVC

Formësim i shkëlqyeshëm, liri absolute dizajni dhe raport optimal çmim-performancë, të gjitha këto tregojnë se dritaret dhe dyert e prodhuara me PVC kanë cilësi të lartë. Ne gjithashtu i pajisim profilet tona me një sipërfaqe shumë të veçantë.

Dyer me shinë rrëshqitëse

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional.

Vlerat tona

Çfarë ne vlerësojmë

Për ne në Fensterbau e rëndesishme është që klientë tanë të jenë të kënaqur me cilësinë dhe shërbimin tonë. Ajo cfarë ne vlerësojmë është që klientët tanë të na rekomandojnë tek të tjerët.Vlerat e shoqërisë sonë i japin formë punës, Kulturës dhe sjelljeve tona. Ne i inkurajojmë të gjithë punonjësit dhe partnerët tanë të ndajnë këto vlera dhe t’i dëshmojnë ato vazhdimisht në punën e tyre.

Na kontakto

Shumë thjeshtë

Është shumë e thjeshtë për të kontaktuar me ne ,na vizitoni në një nga pikat tona ose në numrat e kontaktit që kemi vendosur pikërisht për klientët tanë.

Ne jemi gjithmonë të disponueshëm për t’iu ardhur në ndihmë klienteve tane me sherbimin dhe cilesine qe ata meritojne.